Inschrijven Notenwei Beachvolleybal toernooi 2021

Via onderstaand formulier kun je je per team inschrijven voor het exclusieve Notenwei Beachvolleybal toernooi op 21 Augustus 2021.

Het toernooi wordt gehouden op Camping de Notenwei, Zeendamsweg 1 (hoek Wolvesweg), 7468 RX te Enter. Daar hebben we twee beach velden tot onze beschikking. Het inschrijfgeld is €15,- per team. Daarvoor krijg je naast veel beach-sportiviteit ook een aantal consumptiebonnen naar wens in te wisselen voor een drankje of hapje op de Camping.

We starten om 10 uur met de wedstrijden. Het wedstrijd- en fluit-schema is dan ook bekend.
De finales spelen we tussen ca. 16 en 17 uur. De toiletten en douches mogen gebruikt worden; er zijn 2 douches dus ook na het toernooi is er nog ruim gelegenheid voor een drankje/hapje.

Er is een mogelijkheid om na het toernooi nog deel te nemen aan een BBQ. Dit is optioneel en kost €15,- per persoon en kan in onderstaand inschrijfformulier opgegeven worden.

Meedoen aan dit exclusieve toernooi is enkel op uitnodiging en geheel op eigen risico!
Wij respecteren de richtlijnen en regels van het RIVM aangaande het COVID-19 (corona) virus.

Je inschrijving is direct bevestigd na een succesvolle betaling.

WORD LID