Voorlopige Teamindeling 2018-2019

Hallo allemaal,

De nieuwe teamindeling is vandaag op www.vvholyoke.nl gepubliceerd. Helaas duurde dit langer dan dat jullie hadden verwacht.

We vinden dit erg vervelend, maar het is een flinke puzzel om alles rond te krijgen. Het vinden van trainers wordt steeds lastiger.

We hebben voor volgend seizoen nog niet voor alle teams een vaste trainer gevonden. Daarom hebben we  voor een aantal teams gekozen voor een tijdelijke trainer tot de zomer, zodat iedereen in ieder geval lekker kan volleyballen. De komende weken hopen we  alsnog een vaste trainer te vinden. Lijkt het jou leuk om training te geven? Meld je dan bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Dit geldt ook voor ouders die het leuk zouden vinden om hierin iets te betekenen. Het is mogelijk om een trainerscursus te volgen.

Voor de jeugdteams geldt dat de laatste trainingen plaatsvinden in de week van 2 t/m 6 juli.  Alle teams trainen tot de zomer 1x per week in de zaal, daarnaast is er de mogelijkheid om te beachvolleyballen op dinsdag. Meer informatie hierover vind je op onze website. 

Alvast een fijne zomer voor iedereen! Na de zomervakantie beginnen de trainingen weer in de week van 3-7 september.

 

Sportieve groet,

Technische Commissie Holyoke