Plantenactie 2018

Zaterdag 12 mei 2018 is het weer zover… Holyoke organiseert de jaarlijkse plantenactie. In volgeladen auto’s met verschillende eenjarige perkplanten gaan we in Enter de deuren langs om zoveel mogelijk planten te verkopen. Het geld dat wordt opgehaald is voor de vereniging! Met dit geld kunnen we weer leuke dingen organiseren voor de jeugd.

Om de plantenactie weer net als voorgaande jaren te laten slagen hebben we jouw hulp nodig! Alle jeugdleden worden om 09.30 uur bij de sporthal verwacht. De plantenverkoop zal ongeveer duren tot 12.30 uur. Degene die dit jaar de meeste plantjes verkoopt krijgt een leuke prijs, dus komt allen!

We hopen op jullie komst! Meld je aan door middel van een e-mail, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij rekening kunnen houden met het juiste aantal auto’s.

Aan de ouders:

We hebben nog een aantal auto’s nodig. Zou u mee willen rijden?
Graag opgeven bij het bovenstaande emailadres. Vermeld a.u.b. dan ook uw mobiele nummer, dit kan van pas komen tijdens de plantenactie.