Fluit & Telschema 2019

De nieuwe indelingen voor de scheidsrechters en wedstrijdleiding staan weer op de website

Scheidsrechter indeling: KLIK HIER
Wedstrijdleiding indeling: KLIK HIER

Voorlopige Teamindeling 2018-2019

Hallo allemaal,

De nieuwe teamindeling is vandaag op www.vvholyoke.nl gepubliceerd. Helaas duurde dit langer dan dat jullie hadden verwacht.

We vinden dit erg vervelend, maar het is een flinke puzzel om alles rond te krijgen. Het vinden van trainers wordt steeds lastiger.

We hebben voor volgend seizoen nog niet voor alle teams een vaste trainer gevonden. Daarom hebben we  voor een aantal teams gekozen voor een tijdelijke trainer tot de zomer, zodat iedereen in ieder geval lekker kan volleyballen. De komende weken hopen we  alsnog een vaste trainer te vinden. Lijkt het jou leuk om training te geven? Meld je dan bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Dit geldt ook voor ouders die het leuk zouden vinden om hierin iets te betekenen. Het is mogelijk om een trainerscursus te volgen.

Voor de jeugdteams geldt dat de laatste trainingen plaatsvinden in de week van 2 t/m 6 juli.  Alle teams trainen tot de zomer 1x per week in de zaal, daarnaast is er de mogelijkheid om te beachvolleyballen op dinsdag. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Alvast een fijne zomer voor iedereen! Na de zomervakantie beginnen de trainingen weer in de week van 3-7 september.

Sportieve groet,

Technische Commissie Holyoke

Trainingstijden per 3 September 2018

Hallo allemaal,

We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Aanstaande maandag 3 september starten we weer met frisse energie aan een nieuw volleybalseizoen.

Zoals we in mei al aangaven was het een flinke puzzel om alles tijdig rond te krijgen. Gelukkig zijn we er uiteindelijk in geslaagd om voor alle (jeugd)teams een trainer te vinden. Het overzicht is vandaag op onze website www.vvholyoke.nl gezet.

Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de trainingstijden, dus kijk even goed wanneer je traint.
In het weekend van 22 september start de competitie weer. Het schema staat op de website en in de app van de Nevobo.

Sportieve groet,

Technische Commissie Holyoke

Plantenactie 2018

Zaterdag 12 mei 2018 is het weer zover… Holyoke organiseert de jaarlijkse plantenactie. In volgeladen auto’s met verschillende eenjarige perkplanten gaan we in Enter de deuren langs om zoveel mogelijk planten te verkopen. Het geld dat wordt opgehaald is voor de vereniging! Met dit geld kunnen we weer leuke dingen organiseren voor de jeugd.

Om de plantenactie weer net als voorgaande jaren te laten slagen hebben we jouw hulp nodig! Alle jeugdleden worden om 09.30 uur bij de sporthal verwacht. De plantenverkoop zal ongeveer duren tot 12.30 uur. Degene die dit jaar de meeste plantjes verkoopt krijgt een leuke prijs, dus komt allen!

We hopen op jullie komst! Meld je aan door middel van een e-mail, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij rekening kunnen houden met het juiste aantal auto’s.

Aan de ouders:

We hebben nog een aantal auto’s nodig. Zou u mee willen rijden?
Graag opgeven bij het bovenstaande emailadres. Vermeld a.u.b. dan ook uw mobiele nummer, dit kan van pas komen tijdens de plantenactie.