beachvolleybal vrijdag

Op vrijdag 22 juni 2018 organiseert Holyoke voor iedereen uit Enter voor de 22e keer het Holyoke Datavisual Beachvolleybaltoernooi.

Ook dit jaar gaan we door met dezelfde opzet. Dit houdt in dat Iedereen uit Enter of die iets met Enter te maken hebben mee kunnen doen (leeftijd maakt niet uit).  Je kunt dus ook nog gewoon met de straat of familie meedoen. Tevens is er ook dit jaar weer een speciale poule voor bedrijven. Iedereen die met zijn of haar bedrijf mee wil doen kan zich dus hier inschrijven.

Er kan in de volgende klassen ingeschreven worden:

Wedstrijdklasse (4 tegen 4)
Recreatieklasse (4 tegen 4)
Bedrijvenklasse (4 tegen 4)

*  In de recreatieklasse mag slechts 1 competitie speler per team deelnemen!

De kosten per team zijn € 15,-

Het team is pas ingeschreven als het bedrag is overgemaakt op Rabobanknr.
NL07 RABO 0145 4743 21 tnv Volleybalvereniging Holyoke ovv Teamnaam en klasse.

Voor informatie kun je terecht bij: Emiel Vlierman Tel: 06-46355799 ('s avonds na 19:00 uur) of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiterste inschrijfdatum: 13 juni 2018

Gezien de grote belangstelling is het aan te raden om op tijd in te schrijven!

**** HELAAS IS DE VRIJDAG VOLGEBOEKT ****
JE KAN JE NOG WEL VOOR DE ZATERDAG INSCHRIJVEN !
KLIK HIER