Beachvolleybal toernooi

Op 22 juni en 23 juli 2018 houdt vvHolyoke voor de 22e keer het DataVisual Beachvolleybal toernooi.

Het traditionele beachvolleybaltoernooi wordt dit jaar voor de 22e keer georganiseerd. De beachvolleybalcommissie en tientallen vrijwilligers zijn volop bezig met de voorbereidingen. Gezien het aantal inschrijvingen van de afgelopen jaren is het verstandig om op tijd in te schrijven, want net als voorgaande jaren: vol=vol

Vrijdag overdag wordt de parkeerplaats naast de RK kerk volgestort met 200 m3 zand. De wedstrijden beginnen vrijdag om 18.00 uur en zaterdag om 9.30 uur. Op de zaterdag komen in totaal 40 teams in actie. Op vrijdagavond tonen 25 teams hun volleybalkunsten aan het publiek dat altijd massaal toestroomt.
Langs de wedstrijdvelden wordt weer ruimte gemaakt voor een gezellig terras, waar zowel toeschouwers en spelers en onder het genot van een drankje kunnen genieten van het wonderschone beachvolleybal. Zaterdag rond 16.00 uur zal het spektakel afgelopen zijn en worden de prijzen voor zaterdag uitgereikt.

Voor vrijdag 22 juni gaan we door met dezelfde opzet. Iedereen uit Enter of die iets met Enter te maken hebben kan hier aan meedoen (leeftijd maakt niet uit).  Ook is er dit jaar weer een bedrijven klasse. Hierin kunnen bedrijven zich inschrijven om te strijden om de felbegeerde bedrijven bokaal. Er is voor de rest nog een wedstrijd klasse en een recreatie klasse (max 1 competitiespeler). Ook in de wedstrijd en recreatie klasse zal gestreden worden om een wisselbeker.

Op zaterdag 1 juli zijn alle overige teams, hogere en lagere klasses, welkom.

**** KLIK HIER VOOR INFO EN INSCHRIJVEN VOOR DE VRIJDAG ****

**** KLIK HIER VOOR INFO EN INSCHRIJVEN VOOR DE ZATERDAG ****

Het Holyoke Beachvolleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Hoofdsponsor beachvolleybal 2018:

DataVisual, Enter

Overige sponsoren beachvolleybal 2017 waren:

HK Plastics, Almelo

Tandheelkunde Steehouder, Enter

Mirjam's Bloemenboetiek

Huidkliniek Twente, Almelo

Klik voor meer informatie op één van de bovengenoemde bedrijfsnamen