Dames 1 verliest nipt van Dynamo Tubbergen DS2

Dinsdagavond reisde de ploeg uit Enter af naar Tubbergen. Op papier zou het een spannende wedstrijd worden en dat werd het ook! Holyoke stond op dat moment op een vierde plek en Dynamo op de derde plek.

De eerste set liep het constant gelijk op. Holyoke wist in het midden van de set een voorsprong te pakken, die zij niet meer weggaven. De eerste set werd gewonnen met 20-25.

In het begin van de tweede set keek Holyoke al snel tegen een achterstand aan. Na een time-out pakten de dames uit Enter het weer op, onder andere door een sterke service van Marije ten Brinke. Beide ploegen wisten het erg spannend te maken, maar Holyoke ging er met de winst vandaar, 24-26.

De derde set leek de concentratie te zijn verdwenen. Ballen vielen op de grond en er werd aan het net weinig afgemaakt. Holyoke wist nog bij te komen, maar helaas was dit niet genoeg, 25-23.

De vierde set was een kopie van de derde set. Er werd weinig afgemaakt en Dynamo profiteerde van de persoonlijke fouten aan de kant van Holyoke. Dynamo wist de vierde set te pakken met 25-20.

In de laatste en beslissende set stond de ploeg uit Tubbergen sterk te spelen. Holyoke had hier geen antwoord op. De vijfde set werd gewonnen door Dynamo met 15-9.

Een 3-2 verlies voor Holyoke. Dinsdag speelt Holyoke de kwartfinale van de beker thuis om 20.30 uur tegen Set-Up DS3 (derde divisie).