Nederlaag dames 1

Zaterdagmiddag speelde Holyoke dames 1 een uitwedstrijd tegen Lutheria dames 2. Na de 4-0 overwinning van vorige week tegen de koploper waren de dames van Holyoke erop gebrand, om ook bij deze wedstrijd er met de punten van door te gaan.

De eerste set begon Holyoke goed. Ze pakten een voorsprong die ze wisten vast te houden tot aan het midden van de set. Maar op een gegeven moment leek het alsof de speelsters van Holyoke zenuwachtig begonnen te worden, waardoor zij steeds minder gingen spelen. Hier maakte Lutheria gebruik van, waardoor ze de eerste set wonnen met, 25-23.

Een 1-0 achterstand, maar nog niks aan de hand. De wedstrijd kon nog steeds gewonnen worden. Holyoke begon de tweede set dan ook nog meer gefocust dan de eerste set. Hierdoor speelde Holyoke stabiel en liepen zij gelijk op met Lutheria. Door een killblock van Laura Hazelhorst kon Holyoke de set naar zich toe trekken en wonnen zij met 23-25.

Het goede spel van de tweede set kon Holyoke niet doorzetten in de derde set. Er werden heel veel persoonlijke fouten gemaakt aan de kant van Holyoke. Het wou allemaal net niet lukken. Het lukte Holyoke dan ook niet om zich te herpakken, waardoor Lutheria de set wist te winnen met 25-17.

In de vierde set maakte Holyoke nog steeds veel persoonlijke fouten. De opslag werd vaak uit geslagen en de pass kwam niet goed aan bij de spelverdeelster. Er werden te makkelijk punten weggegeven, waardoor Holyoke ook de laatste set verloor met 25-18.

Een 3-1 nederlaag die Holyoke snel moet vergeten. Zaterdag 24 november speelt Holyoke thuis om 17.00 uur tegen Krekkers dames 3.