Holyoke DS1 door naar volgende bekerronde

Maandagavond speelde Holyoke uit in Losser tegen Volley ‘68 de eerste bekerronde. De eerste set werd met gemak gewonnen door Holyoke, 21-25. In de tweede set liet Volley DS1 zien dat zij ook wel een balletje kunnen slaan en kwamen terug. De tweede set werd gewonnen door Volley met 25-17.

In het begin van de derde set verliep het moeizaam. De pass lag niet waardoor er weinig werd aangevallen. Aan het einde van de set wist Holyoke de achterstand om te draaien naar een voorsprong en wint de set met 15-25.

In de vierde set worden de dames uit Enter volledig weggespeeld. Time-outs helpen niet en het lukt de dames niet om het spel weer op te pakken. De vierde set wordt verloren met 25-15.

In de laatste set is het team erop gebrand om te winnen. Ze vinden de flow weer en blokken bal na bal af. Holyoke trekt aan het langste eind en wint de vijfde set met 12-15.

Een 2-3 overwinning voor Holyoke. Dit betekent ze door zijn naar de volgende bekerronde. In komende weken wordt bekend gemaakt wie de volgende tegenstander wordt.
Dinsdagavond (6 november) speelt Holyoke thuis om 21.00 uur tegen Set-up DS4, nummer 1 in de competitie.