Dames 1 walst over Klumpers VVA DS1 heen

Zaterdag speelde de dames van Holyoke thuis voor een goed gevulde tribune tegen de nr. 3 Klumpers VVA DS1. De eerste set begon Holyoke sterk. Er vielen weinig ballen op de grond en Holyoke wist het netjes af te maken. Maaike Wolves wist de midden van de andere kant vaak af te blokken en scoorde hier veel punten mee. De eerste set wint Holyoke met 25-18.

De tweede set leek een kopie van de eerste. Holyoke wist vaak rally’s te winnen en dit zorgde weer voor veel energie. De dames van Klumpers VVA begonnen veel eigen fouten te maken en Holyoke pakte de tweede set met 25-16.

In het begin van de derde set was al gauw een voorsprong op het scorebord te zien. Er werden veel ballen naar de grond getimmerd. De derde werd gewonnen met 25-17.

In het begin van de vierde set begonnen de dames uit Enter wat langzaam. Het duurde een aantal punten voordat Holyoke weer bij was. Door een mooie opslagserie van Marell Borggreve stond Holyoke weer voor. Dit mooie spel werd doorgezet en Holyoke weet de vijf punten in huis te laten, 25-18.

Maandag 5 november speelt Holyoke om 20.00 uur voor de beker tegen Volley DS1 in sporthal de Fakkel in Losser. Dinsdag 6 november speelt Holyoke thuis tegen Set-Up DS4, de koploper (21.00 uur).