Dames 1 verliest met 3-1 van Dynamo Tubbergen DS 2

Zaterdag 29 september speelde Holyoke haar eerste thuiswedstrijd in sporthal de Zomp in Enter. Door verschillende blessures was het team niet helemaal compleet en moesten de dames het met een paar minder oplossen. 

 

De eerste set begonnen ze rommelig. De pass lag niet goed bij de spelverdelers Chantal Jannink en Iris Mulderij. Waardoor zij de bal niet goed op de aanvallers konden aanspelen. Het ging tot 15-15 gelijk op. Na een goede service serie van de tegenstander stonden ze op 23-16. Door een mooie aanval van Jette Voortman op de diagonaal werd het nog 23-17. Maar Dynamo was deze set sterker en won dan ook met 25-17.

 

In de tweede set lag de pass beter, waardoor de aanvallers goed aangespeeld konden worden. Door veel opslagfouten aan de kant van Holyoke en een paar mooie aanvallen van de dames uit Tubbergen liepen ze al snel uit en ook deze set werd verloren met 25-17. 

 

Wouden de dames de wedstrijd nog winnen dan moesten ze het de derde set doen. Holyoke begon goed, de pass lag beter en zo konden de dames de ballen scoren. Maar het bleef gelijk op gaan want ook aan de kant van Dynamo stonden ze de ballen hard in te slaan. Tot een stand van 17-17, Marije ten Brinke blokte bal na bal af en deze set werd gewonnen met 25-20.

 

De vierde set begonnen ze goed, het ging zoals de andere sets constant gelijk op. Na het winnen van een lange rally door een mooie bal van spelverdeelster Iris Mulderij stond het 7-9 voor de dames van Holyoke. Door veel opslagfouten en veel eigen fouten van de dames konden ze niet goed uitlopen en zo bleef het de hele set spannend. Maar Dynamo trok aan het langste eind en wist de laatste set net met 25-23 te winnen.