Takenmarkt 2018/2019

Beste Holyoke leden,

Op woensdag 26 september a.s. zal de jaarlijkse "Holyoke takenmarkt" plaatsvinden in de Zomp. Tussen 19.00 en 19:30 uur heeft een ieder de gelegenheid een openstaande taak te kiezen.

Voor wie is de takenmarkt?

Voor alle competitie spelende leden vanaf 16 jaar. De afgelopen jaren is het aantal seniorenteams teruggelopen. Om toch alle taken ingevuld te krijgen, is ervoor gekozen om ook de competitie spelende recreantenteams deel te laten nemen aan de takenmarkt.

Wil je je huidige taak behouden?

Leden die al een taak vervullen en dit graag blijven doen, hebben de mogelijkheid dit aan te geven voorafgaand aan de takenmarkt door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen iedereen vragen dit zoveel mogelijk binnen je team onder de aandacht te brengen, zodat niemand voor (vervelende) verrassingen komt te staan! Leden die van deze gelegenheid geen gebruik maken, krijgen een taak toebedeeld door het bestuur.

Heb je vragen over de takenmarkt?

Of wil je meer weten over een specifieke taak? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten namens het bestuur van Holyoke

 

Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligerswerk