Dames 1 maakt zich op voor kampioenswedstrijd

Holyoke Dames 1 speelt vrijdag om 21.00 uur in Hengevelde tegen directe concurrent Cupido om het kampioenschap in de 1e klasse. Afgelopen weekend heeft Holyoke belangrijke punten gepakt. Zij wonnen zelf hun thuiswedstrijd tegen Grol met 4-0, terwijl Cupido met 3-2 onderuit ging in Rekken. Hierdoor is het verschil nu 3 punten in het voordeel van Holyoke. De dames hebben vrijdag aan 1 set genoeg om het kampioenschap binnen te halen en daarmee te promoveren naar de promotieklasse.

In seizoen 2008-2009 werd Holyoke Dames 1 voor het laatst kampioen. Ook toen promoveerden zij naar de promotieklasse. De afgelopen seizoenen eindigde Holyoke altijd in de top 5.
In 2015 was met een 2e plaats promotie dichtbij, maar via promotie/degradatiewedstrijden lukte het net niet om te promoveren.

De dames gaan er vrijdag alles aan doen om het kampioenschap binnen te slepen en directe promotie veilig te stellen. Een bus vol supporters reist mee om het team aan te moedigen.