Nieuws

Marije ten Brinke bij Oranje

                 Met nr. 6 Marije ten Brinke

Volleybalster Marije ten Brinke (Holyoke dames 1) is geselecteerd voor het Nederlands jeugdteam onder 16. Ze traint al langere tijd op Papendal in Arnhem en is, na een aantal selectierondes, definitief geselecteerd voor het Nederlands team.

Volgende week zal ze uitkomen voor Nederland in een EK kwalificatietoernooi in Frankrijk. Deelnemende landen zijn: Duitsland, Frankrijk, België, Portugal en Spanje.
De nummer 1 van dit toernooi zal zich rechtstreeks kwalificeren voor het EK in juli. Het tweede kwalificatietoernooi wordt gespeeld in april.

We wensen Marije namens Holyoke veel succes!

Fluit & Telschema 2019

 

De nieuwe indelingen voor de scheidsrechters en wedstrijdleiding staan weer op de website

 

Scheidsrechter indeling: KLIK HIER
Wedstrijdleiding indeling: KLIK HIER

 

Dames 1 wint met 3-1 van DeVoKo DS2

Zaterdag speelde Holyoke DS1 in Sporthal de Zomp tegen TiMaX/DeVoKo DS2 uit Denekamp. Nummer 4 tegen nummer 6 van de ranglijst, op voorhand een wedstrijd tussen 2 teams die aan elkaar zijn gewaagd.

Holyoke begon sterk aan de wedstrijd. Er werd direct een voorsprong gepakt en deze werd punt voor punt verder uitgebouwd. Op alle vlakken werden de taken goed uitgevoerd. De pass werd netjes verzorgd, waardoor er veel variatie in de aanval mogelijk was. Met afwisselende aanvallen zorgden de dames ervoor dat DeVoKo moeite had om in het spel te komen. Holyoke kwam geen moment in de problemen en pakte de 1e set overtuigend met 25-14.

In de 2e set weet Holyoke het sterke spel door te trekken. Er wordt opnieuw weer een voorsprong gepakt. Toch komt DeVoKo beter in haar spel en weten ze de achterstand weer in te lopen. Het gaat lange tijd gelijk op, maar Holyoke weet aan het einde van de set met goed spel weer uit te lopen. De 2e set wordt door de Enterse dames met 25-20 gewonnen.

De 3e beginnen de dames uit Enter zwak. DeVoKo legt met een sterke service druk op de passlijn van Holyoke. Hierdoor kijken de dames direct tegen een achterstand aan. Holyoke weet zich snel te herpakken en komt weer op gelijke hoogte. De punten gaan over en weer tot een stand van 23-23. Met 2 mooie aanvallen van Lotte Voortman gaat de 3e set met 25-23 naar Holyoke.

Met een voorsprong van 3-0 is de winst binnen, maar Holyoke wil ook graag de laatste set winnen. De dames beginnen slordig en maken een aantal onnodige fouten. Hierdoor wordt er direct tegen een achterstand aangekeken. Het lukt Holyoke niet het sterke spel uit de vorige sets door te trekken. DeVoKo loopt uit tot 21-14. De dames uit Enter geven zich nog niet gewonnen en met een sterke opslagserie van Marije ten Brinke knokt Holyoke zich punt voor punt terug tot 23-23. Uiteindelijk is het toch DeVoKo die de laatste 2 punten naar zich toetrekt en daarmee de 4e set wint met 23-25.

De 3-1 winst levert Holyoke 4 punten op. Hiermee zit de 1e helft van de competitie erop en gaan de dames als nummer 4 de feestdagen in. De volgende wedstrijd staat gepland op vrijdagavond 11 januari tegen Dynamo Tubbergen DS2.      

Nederlaag dames 1

Zaterdagmiddag speelde Holyoke dames 1 een uitwedstrijd tegen Lutheria dames 2. Na de 4-0 overwinning van vorige week tegen de koploper waren de dames van Holyoke erop gebrand, om ook bij deze wedstrijd er met de punten van door te gaan.

De eerste set begon Holyoke goed. Ze pakten een voorsprong die ze wisten vast te houden tot aan het midden van de set. Maar op een gegeven moment leek het alsof de speelsters van Holyoke zenuwachtig begonnen te worden, waardoor zij steeds minder gingen spelen. Hier maakte Lutheria gebruik van, waardoor ze de eerste set wonnen met, 25-23.

Een 1-0 achterstand, maar nog niks aan de hand. De wedstrijd kon nog steeds gewonnen worden. Holyoke begon de tweede set dan ook nog meer gefocust dan de eerste set. Hierdoor speelde Holyoke stabiel en liepen zij gelijk op met Lutheria. Door een killblock van Laura Hazelhorst kon Holyoke de set naar zich toe trekken en wonnen zij met 23-25.

Het goede spel van de tweede set kon Holyoke niet doorzetten in de derde set. Er werden heel veel persoonlijke fouten gemaakt aan de kant van Holyoke. Het wou allemaal net niet lukken. Het lukte Holyoke dan ook niet om zich te herpakken, waardoor Lutheria de set wist te winnen met 25-17.

In de vierde set maakte Holyoke nog steeds veel persoonlijke fouten. De opslag werd vaak uit geslagen en de pass kwam niet goed aan bij de spelverdeelster. Er werden te makkelijk punten weggegeven, waardoor Holyoke ook de laatste set verloor met 25-18.

Een 3-1 nederlaag die Holyoke snel moet vergeten. Zaterdag 24 november speelt Holyoke thuis om 17.00 uur tegen Krekkers dames 3.

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 27 november 2018 houdt Volleybalvereniging Holyoke haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De vergadering start om 20.30 uur in de sporthal de Zomp.

In tegenstelling tot vorige jaren zal er voorafgaand aan de vergadering geen toernooi plaatsvinden.

Zoals gebruikelijk zullen alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen weer in het zonnetje gezet worden. Wij rekenen op jullie komst!

Groeten namens het bestuur van Holyoke

Holyoke DS1 wint met 4-0 van koploper

‪Dinsdagavond speelde Holyoke DS1 thuis voor een goed gevulde tribune tegen Springendal-Set-Up ‘65 D4, de koploper. Aan het begin van de eerste set komt de ploeg uit Enter door goed spel meteen op een voorsprong van 7-2. Set-up vraagt een time-out aan, herpakken zich en komen dichterbij. Maar Holyoke laat zich niet gek maken en wint de eerste set met 25-21.

In de tweede set liep het gelijk op. Aan beide kanten werd er goed en slim gespeeld. Bij de stand 20-20 geeft Holyoke meer gas, waardoor ze de set met 25-21 winnen.

De derde set is een kopie van de 2e set. Beide teams lopen gelijk op en er zijn een aantal mooie rally’s. Holyoke weet het aan het einde van de set nog spannend te maken door eigen fouten.

Trainer Ruud Gerritsen neemt een time-out en Holyoke weet daarna het spel weer op te pakken. Uiteindelijk wint Holyoke ook de derde set, 25-23.

Met een 3-0 voorsprong gaat Holyoke de vierde set in, vastberaden om ook deze set te winnen. Door sterke aanvallen af te wisselen met prikballen, komen de dames op een voorsprong die niet meer weg wordt gegeven.
Ook de vierde set wordt gewonnen, 25-17.

Een knappe 4-0 overwinning. Dit betekent dat Holyoke de nieuwe koploper is met  23 punten uit 7 wedstrijden.
Volgende week speelt Holyoke uit om 16.00 uur in sporthal De Luttermolen (de Lutte) tegen Lutheria DS2.

Holyoke DS1 door naar volgende bekerronde

Maandagavond speelde Holyoke uit in Losser tegen Volley ‘68 de eerste bekerronde. De eerste set werd met gemak gewonnen door Holyoke, 21-25. In de tweede set liet Volley DS1 zien dat zij ook wel een balletje kunnen slaan en kwamen terug. De tweede set werd gewonnen door Volley met 25-17.

In het begin van de derde set verliep het moeizaam. De pass lag niet waardoor er weinig werd aangevallen. Aan het einde van de set wist Holyoke de achterstand om te draaien naar een voorsprong en wint de set met 15-25.

In de vierde set worden de dames uit Enter volledig weggespeeld. Time-outs helpen niet en het lukt de dames niet om het spel weer op te pakken. De vierde set wordt verloren met 25-15.

In de laatste set is het team erop gebrand om te winnen. Ze vinden de flow weer en blokken bal na bal af. Holyoke trekt aan het langste eind en wint de vijfde set met 12-15.

Een 2-3 overwinning voor Holyoke. Dit betekent ze door zijn naar de volgende bekerronde. In komende weken wordt bekend gemaakt wie de volgende tegenstander wordt.
Dinsdagavond (6 november) speelt Holyoke thuis om 21.00 uur tegen Set-up DS4, nummer 1 in de competitie.

Dames 1 walst over Klumpers VVA DS1 heen

Zaterdag speelde de dames van Holyoke thuis voor een goed gevulde tribune tegen de nr. 3 Klumpers VVA DS1. De eerste set begon Holyoke sterk. Er vielen weinig ballen op de grond en Holyoke wist het netjes af te maken. Maaike Wolves wist de midden van de andere kant vaak af te blokken en scoorde hier veel punten mee. De eerste set wint Holyoke met 25-18.

De tweede set leek een kopie van de eerste. Holyoke wist vaak rally’s te winnen en dit zorgde weer voor veel energie. De dames van Klumpers VVA begonnen veel eigen fouten te maken en Holyoke pakte de tweede set met 25-16.

In het begin van de derde set was al gauw een voorsprong op het scorebord te zien. Er werden veel ballen naar de grond getimmerd. De derde werd gewonnen met 25-17.

In het begin van de vierde set begonnen de dames uit Enter wat langzaam. Het duurde een aantal punten voordat Holyoke weer bij was. Door een mooie opslagserie van Marell Borggreve stond Holyoke weer voor. Dit mooie spel werd doorgezet en Holyoke weet de vijf punten in huis te laten, 25-18.

Maandag 5 november speelt Holyoke om 20.00 uur voor de beker tegen Volley DS1 in sporthal de Fakkel in Losser. Dinsdag 6 november speelt Holyoke thuis tegen Set-Up DS4, de koploper (21.00 uur).

3-2 winst dames 1

Vrijdagavond speelde Holyoke dames 1, uit tegen Tornado Geesteren dames 2. Na de overwinning van vorige week waren de dames erop gebrand om deze week weer met een overwinning naar huis te gaan. De eerste set begon goed, Holyoke liep gelijk uit. De pass kwam goed bij de spelverdeelster Iris Mulderij, waardoor zij de ballen goed kon aanspelen op alle aanvalsters.
Holyoke  liet veel punten liggen op de serve, maar wonnen deze set wel met 19-25.

De 2e set werd aan de kant van Holyoke veel eigen fouten gemaakt. De ballen werden niet afgemaakt en er waren veel servefouten. De hele set ging het gelijk op maar Tornado was deze set stabieler en won de set met 27-25.

De 3e set was een kopie van de 2e set. Het lukte allemaal net niet en er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. Holyoke wist nog knap terug te komen maar dit was niet genoeg. Deze set werd verloren met 25-23.

De pass lag beter in de 4e set dan in de andere sets en de ballen werden afgemaakt. Door een  killblock Laura Hazelhorst kwam Holyoke op een stand van 13-19. Deze voorsprong gaf Holyoke niet uit meer uit handen en deze set werd gewonnen met 21-25.

De laatste beslissende 5e set liep alles goed. De pass lag en er werden weinig opslagfouten gemaakt. Marije ten Brinke wist de set uit te serveren, 11-15. Een knappe 3-2 overwinning in Geesteren. De dames kunnen weer 3 punten aan het totaal toevoegen en staan voorlopig op een derde plaats.

Komende week heeft Holyoke rust maar de week erna staan een aantal wedstrijden kort achter elkaar ingepland. Zaterdag 3 november speelt Holyoke thuis om 17.00 uur tegen Klumpers VVA DS1.
Op maandag 5 november strijdt Holyoke uit in Losser tegen Volley ‘68 DS1 voor de beker. Op dinsdag 6 november speelt Holyoke tegen Set-Up om 21.00 uur in sporthal de Zomp (deze wedstrijd is verplaatst).

Eerste overwinning voor dames 1 in de promotieklasse is een feit

Op zaterdagmiddag 13 oktober speelde Holyoke D1 thuis tegen Apollo D3. Na een aantal wedstrijden maar een paar punten te hebben gepakt waren de dames erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Aan het begin van de eerste set komt de pass niet bij de spelverdeelster, waardoor Holyoke op een achterstand komt van 8-2. De dames herpakken zich gelukkig goed en komen op een gelijkstand met Apollo. De beide teams lopen gelijk op, maar uiteindelijk komt Holyoke op een achterstand van 22-20. Met een mooie aanval van Marije ten Brinke en een tactische bal van Iris Mulderij komen de dames bij tot 23-23. De dames vechten voor elke punt en winnen uiteindelijk de eerste set met 26-24.

In de tweede set beginnen de dames van Holyoke, net als in de eerste set, wat slordig. De achterstand wordt echter snel weer weggewerkt door een mooie opslagserie van Chantal Jannink. Holyoke loopt verder uit. Bij een voorsprong van 17-14 neemt Apollo een time-out. Helaas lukt het de Enterse dames hierna niet om de pass nog te brengen, waardoor Apollo uitloopt. Bij een achterstand van 22-19 neemt Holyoke een time-out. Hierna herpakken de dames zich ontzettend goed en winnen wederom de set met van 26-24.

Nu de winst zo dichtbij is, willen de dames niets liever dan ook de 3e set pakken. Holyoke speelt overtuigend als team samen, waar dit bij Apollo niet het geval is. Iedereen gaat voor elke bal en met een mooie aanval van Jette Voortman wint Holyoke ook de 3e set met 25-19.

Holyoke zit goed in de wedstrijd en begint sterk aan de laatste set met een mooie opslagserie van Iris Mulderij. De dames geven de voorsprong niet meer weg en staan voor met 18-13. Holyoke zet door en geeft Apollo geen kansen meer. Met overtuiging wint Holyoke ook de laatste set met 25-19.

De eerste overwinning in de promotieklasse is een feit voor de dames uit Enter. Volgende week vrijdag 19 oktober speelt Holyoke om 20:00 uur in Geesteren tegen Tornado D2.

 

Dames 1 verliest met 3-2 van Saasveldia

Vrijdagavond reisden de dames van Holyoke af naar Weerselo om te spelen tegen Saasveldia DS 1.  Helaas miste het team een aantal eigen speelsters, oa. door blessures, waardoor er een beroep moest worden gedaan uit speelsters uit andere teams.

Holyoke begint de wedstrijd moeizaam. Er worden te veel eigen fouten gemaakt, waardoor Saasveldia een voorsprong pakt. Holyoke kijkt de hele set tegen een achterstand aan, maar komt wel steeds beter in de wedstrijd. Met een mooi blokpunt van Laura Hazalhorst wordt de achtervolging ingezet. Maar helaas komt dit te laat en gaat de 1e set met 25-21 naar Saasveldia.

De 2e set beginnen de dames uit Enter scherp. Er wordt druk gezet met de service en met de aanval worden mooie punten gescoord. Er staat al snel een voorsprong van 8-13 op de borden. Danielle Weusink (DS2) maakt blokkerend een aantal mooie punten en zo wordt de voorsprong verder uitgebouwd. Deze voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven en Holyoke wint de 2e set met 14-25.

In de 3e set zijn beide teams aan elkaar gewaagd. Met een sterk blokkerende Lotte Voortman slaat Holyoke direct een klein gaatje. Door een aantal onnodige fouten aan Enterse kant, staat het met 6-6 al snel weer gelijk. Saasveld weet vervolgens een voorsprong te pakken. Met een stand van 18-15 neemt (inval)coach Gerard Schreijer een time-out. Holyoke knokt zich in een aantal lange rally’s terug tot 24-24. Met een ace van Eline Oosterveen komen de dames op set-point. Deze weten de dames direct te benutten. Met 24-26 gaat de 3e set naar Holyoke.

In de 4e set loopt Holyoke continu achter de feiten aan. Het goede spel van de vorige set is volledig verdwenen. Er worden te veel onnodige fouten gemaakt en Saasveld krijgt veel punten cadeau. De pass komt niet meer bij de spelverdeelster en Saasveldia heeft een antwoord op alle aanvallen van Holyoke. De dames weten dit niet om te draaien en geven de set met 25-15 uit handen.

Een 5e set moet bepalen wie de winnaar wordt. Helaas voor de dames uit Enter is de 5e set een kopie van de 4e. Holyoke komt direct weer op achterstand en maakt dit niet meer goed. Met 15-7 wint Saasveldia de 5e set en daarmee ook de wedstrijd. Holyoke neemt 2 punten mee terug naar Enter en komt daarmee op 5 punten uit 3 wedstrijden.

 

 

 

 

 

 

Dames 1 verliest met 3-1 van Dynamo Tubbergen DS 2

Zaterdag 29 september speelde Holyoke haar eerste thuiswedstrijd in sporthal de Zomp in Enter. Door verschillende blessures was het team niet helemaal compleet en moesten de dames het met een paar minder oplossen. 

 

De eerste set begonnen ze rommelig. De pass lag niet goed bij de spelverdelers Chantal Jannink en Iris Mulderij. Waardoor zij de bal niet goed op de aanvallers konden aanspelen. Het ging tot 15-15 gelijk op. Na een goede service serie van de tegenstander stonden ze op 23-16. Door een mooie aanval van Jette Voortman op de diagonaal werd het nog 23-17. Maar Dynamo was deze set sterker en won dan ook met 25-17.

 

In de tweede set lag de pass beter, waardoor de aanvallers goed aangespeeld konden worden. Door veel opslagfouten aan de kant van Holyoke en een paar mooie aanvallen van de dames uit Tubbergen liepen ze al snel uit en ook deze set werd verloren met 25-17. 

 

Wouden de dames de wedstrijd nog winnen dan moesten ze het de derde set doen. Holyoke begon goed, de pass lag beter en zo konden de dames de ballen scoren. Maar het bleef gelijk op gaan want ook aan de kant van Dynamo stonden ze de ballen hard in te slaan. Tot een stand van 17-17, Marije ten Brinke blokte bal na bal af en deze set werd gewonnen met 25-20.

 

De vierde set begonnen ze goed, het ging zoals de andere sets constant gelijk op. Na het winnen van een lange rally door een mooie bal van spelverdeelster Iris Mulderij stond het 7-9 voor de dames van Holyoke. Door veel opslagfouten en veel eigen fouten van de dames konden ze niet goed uitlopen en zo bleef het de hele set spannend. Maar Dynamo trok aan het langste eind en wist de laatste set net met 25-23 te winnen. 

Holyoke dames 1 verliest nipt van Dynamo Tubbergen DS3

Vrijdagavond reisden de dames van Holyoke af naar Tubbergen om daar de eerste wedstrijd van het seizoen te spelen. Vorig seizoen is Holyoke kampioen geworden in de eerste klasse waardoor ze dit jaar uitkomen in de promotieklasse.

In het begin van de eerste set verliep het allemaal moeizaam. Dynamo beschikte over een erg scherpe service waardoor het lastig was de pass bij spelverdeelster Iris Mulderij te brengen. Na een aantal ballen wist Holyoke dit om te draaien en lieten zij een stabieler spel zien. Omdat de achterstand al groot was werd het steeds moeilijker om weer bij te komen. Dynamo wist de eerste set binnen te slepen, 25-21.

De tweede set begon Holyoke meteen met een aardige voorsprong. Dynamo begon fouten te maken en de dames uit Enter maakten hier goed gebruik van. Lotte Voortman wist op de diagonaalpositie veel te scoren. De tweede set won Holyoke met een stand van 22-25.

Al snel stond in het begin van de derde set een achterstand op het scorebord. Na ongeveer tien punten werd dit omgebogen naar een gelijke stand. Mayke Scholten, die sinds dit seizoen weer in dames 1 speelt, maakte het de midspeelsters aan de andere kant erg lastig. Het spel wat Holyoke liet zien was niet genoeg. De derde set werd gewonnen door Dynamo met 25-22.

In de vierde set lieten de dames uit Enter een stabiel en goed spel zien. De pass lag goed waardoor de midspeelsters konden worden aangespeeld. Al snel had Holyoke een mooie voorsprong opgebouwd, 17-21. Dynamo gaf de set niet zomaar gewonnen. Hierdoor werd het aan het einde van nog erg spannend. Holyoke trok aan het langste eind en wist de vierde set binnen te slepen met 24-26.

Dat betekende een vijfde en beslissende set. Dynamo begon aan service en maakte hier meteen goed gebruik van. De hele set bleef Holyoke de dames uit Tubbergen bij maar de vijfde set werd uiteindelijk gewonnen door Dynamo met 15-13.

 

Volgende week zaterdag speelt Holyoke thuis in sporthal de Zomp om 17:00 uur tegen Dynamo Tubbergen DS2.

 

 

Takenmarkt 2018/2019

Beste Holyoke leden,

Op woensdag 26 september a.s. zal de jaarlijkse "Holyoke takenmarkt" plaatsvinden in de Zomp. Tussen 19.00 en 19:30 uur heeft een ieder de gelegenheid een openstaande taak te kiezen.

Voor wie is de takenmarkt?

Voor alle competitie spelende leden vanaf 16 jaar. De afgelopen jaren is het aantal seniorenteams teruggelopen. Om toch alle taken ingevuld te krijgen, is ervoor gekozen om ook de competitie spelende recreantenteams deel te laten nemen aan de takenmarkt.

Wil je je huidige taak behouden?

Leden die al een taak vervullen en dit graag blijven doen, hebben de mogelijkheid dit aan te geven voorafgaand aan de takenmarkt door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen iedereen vragen dit zoveel mogelijk binnen je team onder de aandacht te brengen, zodat niemand voor (vervelende) verrassingen komt te staan! Leden die van deze gelegenheid geen gebruik maken, krijgen een taak toebedeeld door het bestuur.

Heb je vragen over de takenmarkt?

Of wil je meer weten over een specifieke taak? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten namens het bestuur van Holyoke

 

Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligerswerk

Trainingstijden per 3 September 2018

Hallo allemaal,

 

We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Aanstaande maandag 3 september starten we weer met frisse energie aan een nieuw volleybalseizoen. 

Zoals we in mei al aangaven was het een flinke puzzel om alles tijdig rond te krijgen. Gelukkig zijn we er uiteindelijk in geslaagd om voor alle (jeugd)teams een trainer te vinden. Het overzicht is vandaag op onze website www.vvholyoke.nl gezet.  

Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de trainingstijden, dus kijk even goed wanneer je traint. 
In het weekend van 22 september start de competitie weer. Het schema staat op de website en in de app van de Nevobo. 

Sportieve groet,

Technische Commissie Holyoke

Draag jij je steentje bij?

Dringend trainers/begeleiders gezocht! ‼️

A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk en een overvolle agenda best een hele uitdaging om er nog iets naast te doen voor een vereniging. Onze vereniging draait op vrijwilligers... Wij willen dat elk (jeugd)team een vaste trainer heeft. Maar zoals het er nu naar uitziet zullen een aantal teams geen trainer hebben. Hier willen wij graag verandering in brengen en daar hebben wij uw/jouw hulp bij nodig!

Vind je het leuk om met sport bezig te zijn? Om met een team te werken? Of ben jij een ouder die graag een steentje bij wil dragen?

DAN ZOEKEN WIJ JOU! ????

Heb je belangstelling of wil je meer weten?
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorlopige Teamindeling 2018-2019

Hallo allemaal,

De nieuwe teamindeling is vandaag op www.vvholyoke.nl gepubliceerd. Helaas duurde dit langer dan dat jullie hadden verwacht.

We vinden dit erg vervelend, maar het is een flinke puzzel om alles rond te krijgen. Het vinden van trainers wordt steeds lastiger.

We hebben voor volgend seizoen nog niet voor alle teams een vaste trainer gevonden. Daarom hebben we  voor een aantal teams gekozen voor een tijdelijke trainer tot de zomer, zodat iedereen in ieder geval lekker kan volleyballen. De komende weken hopen we  alsnog een vaste trainer te vinden. Lijkt het jou leuk om training te geven? Meld je dan bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Dit geldt ook voor ouders die het leuk zouden vinden om hierin iets te betekenen. Het is mogelijk om een trainerscursus te volgen.

Voor de jeugdteams geldt dat de laatste trainingen plaatsvinden in de week van 2 t/m 6 juli.  Alle teams trainen tot de zomer 1x per week in de zaal, daarnaast is er de mogelijkheid om te beachvolleyballen op dinsdag. Meer informatie hierover vind je op onze website. 

Alvast een fijne zomer voor iedereen! Na de zomervakantie beginnen de trainingen weer in de week van 3-7 september.

 

Sportieve groet,

Technische Commissie Holyoke

Plantenactie 2018

 

Zaterdag 12 mei 2018 is het weer zover… Holyoke organiseert de jaarlijkse plantenactie. In volgeladen auto’s met verschillende eenjarige perkplanten gaan we in Enter de deuren langs om zoveel mogelijk planten te verkopen. Het geld dat wordt opgehaald is voor de vereniging! Met dit geld kunnen we weer leuke dingen organiseren voor de jeugd.

Om de plantenactie weer net als voorgaande jaren te laten slagen hebben we jouw hulp nodig! Alle jeugdleden worden om 09.30 uur bij de sporthal verwacht. De plantenverkoop zal ongeveer duren tot 12.30 uur. Degene die dit jaar de meeste plantjes verkoopt krijgt een leuke prijs, dus komt allen!

We hopen op jullie komst! Meld je aan door middel van een e-mail, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij rekening kunnen houden met het juiste aantal auto’s.

Aan de ouders:

We hebben nog een aantal auto’s nodig. Zou u mee willen rijden?
Graag opgeven bij het bovenstaande emailadres. Vermeld a.u.b. dan ook uw mobiele nummer, dit kan van pas komen tijdens de plantenactie.

Holyoke pakt 7 titels!

Alle 22 speelrondes zitten er alweer op... dit weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld! En we hebben het seizoen 2017-2018 feestelijk afgesloten. Donderdagavond kreeg Recreanten Dames 3 de kampioensschaal uitgereikt. Vrijdagavond heeft Dames 1 met steun van vele meegereisde supporters de titel binnen gehaald en zaterdag was het de beurt aan Meisjes A1. Een geslaagd seizoen waarbij in totaal 7 titels zijn gepakt. Daar zijn we als vereniging ontzettend trots op!! Nogmaals gefeliciteerd aan alle kampioenen en bedankt aan alle supporters! 

foto van Holyoke Enter.